Loading...

Please wait...

Snoeppotten bedrukken

23 producten

Producten per pagina

Snoeppotten bedrukken

Snoeppotten bedrukken doe je bij Promo2000. Jouw logo gedrukt op de zijkant van de pot of op de deksel, een met bedrukt snoep gevulde snoeppot is altijd welkom. Behalve de traditionele snoeppotten van kunststof of van glas, hebben we op deze afdeling ook weckpotten gevuld met snoep . Maar ook kleine snoeppotjes om mee te nemen, transparant snoepdoosjes en bedrukte snoepdozen om lekker uit te delen. Of wil je liever de grotere snoepzakken zoals puntzakken? Dan vullen we ze voor je heerlijke snoepsoorten zoals suikerhartjes maar ook mini hartjes zijn mogelijk. Of kies je voor leuk gekleurde winegums, zuurstokjes, kaneelkussentjes, kaneelstokjes of blokdrop. Maar we hebben ook merk snoep zoals Wilhelmina pepermunt, Red Band tumtum, Napoleon zuurtjes, Venco zachte zoete drop en heerlijke Lonka toffees.

Snoeppotten bedrukken met logo

Snoeppotten bedrukken met logo is gemakkelijk en goedkoop. Promo2000 heeft veel contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze snoeppotten voor de beste prijzen aanbieden. Vanaf 50 snoeppotten is je bestelling mogelijk. Ben je op zoek naar een groter aantal snoeppotten? Bij Promo2000 ben je dus voor elk aantal snoeppotten aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.

Alle snoeppotten kunnen we bedrukken. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een offerte en digitale drukproef. Op deze drukproef kun je precies zien waar we jouw logo of opdruk op de snoeppotten drukken. En ben je akkoord met de drukproef? Dan gaan jouw snoeppotten in productie! Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten snoeppotten dan kun je contact met ons opnemen.