Loading...

Please wait...

Mondkapjes

4 producten

Producten per pagina

Mondkapjes

Mondkapjes bedrukken : In Nederland is het in het openbaar vervoer vanaf juni 2020 verplicht om een masker te dragen. De aanleiding, corona covid 19, is niet leuk. Maar het is wel ook een manier om jouw bedrijf of je dienst, weer even onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende benamingen voor deze mondkapjes. Zoals mondmasker, gezichtsmaskers, mondbedekking, neuskapjes, monddoekjes, of mondmaskers. Het komt er op neer dat je je mond en je neus bedekt.

Promotionele mondmaskers

De kapjes en maskers die wij verkopen met jouw logo, zijn niet geschikt voor medisch of verplegend personeel. Ze zijn bedoeld om jou en de mensen in  jouw omgeving te beschermen. Het beschermt tegen de kleine, wellicht besmettelijke deeltjes die je uitstoot met hoesten of niezen. Hoewel de twijfels over het nut alom aanwezig zijn, is het door de regering verplicht als je gebruik wilt maken van trein, tram of bus. In de ons omringende landen gelden andere regels: in sommige landen moet je altijd een gezichtsbescherming dragen als je naar buiten gaat.

Bedrukte gezichtmaskers

Maak van de nood een deugd : jouw kapsalon, sportschool of nagelsalon kan mondkapjes uitdelen aan de klant en dan is het leuk als je eigen logo erop gedrukt staat : dan zijn die saaie mondmaskers effectieve promotie-mondkapjes geworden.