Loading...

Please wait...

Schoudertassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

31 producten

Producten per pagina

Schoudertassen

Full colour schoudertassen bedrukken? Dat kan bij ons. In deze categorie vind jij onze rugzakjes die full colour bedrukt of onbedrukt verkrijgbaar zijn. Full colour is een andere term voor CMYK en die letters staan voor : Cyan, Magenta, Yellow, Key. Het is een manier om uit drie basiskleuren en de kleur zwart, een groot aantal kleuren te kunnen maken door ze te vermengen.
Het grootste voordeel van een digitale fullcolor opdruk, is dat alle kleuren en alle kleurnuances of kleurgradaties, in één keer gedrukt zijn. Daarmee kan je dus een oneindig scala van kleuren tegelijkertijd drukken. En het aantal kleuren heeft dan geen invloed op de drukprijs. In tegenstelling tot het bedrukken per PMS kleur zoals bij zeefdruk altijd het geval is.
Zeefdruk is een goede druktechniek die we nog steeds gebruiken omdat het een relatief goedkope drukmethode is. Als je logo niet te veel kleuren bevat, is het goedkoper op met de traditionele zeefdruk te drukken.

Verschillende stoffen.

Voor schoudertasjes hebben we de keus uit veel verschillende stoffen.
Zo is er katoen, zowel in dunner als behoorlijk dikke kwaliteiten. Hoe hoger het gewicht aan katoen per vierkante meter, hoe dikker de stof. Behalve katoen hebben we ook canvas, dat is echt extra super stevige stof. Dan zijn er nog tassen van non-woven, een goedkopere variant gemaakt van samengestelde weefsels. En natuurlijk ook jute en zelfs tassen met kurk.

Ben je op zoek naar meer full colour tassen of schoudertasjes met opdruk? Bekijk dan ons volledig assortiment full colour tassen bedrukken.

Wil je persoonlijk advies over de verschillende soorten schoudertassen dan kun je contact met ons opnemen.