Loading...

Please wait...

Diverse objecten sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

33 producten

Producten per pagina

Diverse objecten sleutelhangers bedrukken

Niet elke bedrukte sleutelhanger laat zich in een hokje plaatsen. In deze afdeling diverse objecten sleutelhangers bedrukken, vind je veel verschillende sleutelhangers. Zo hebben we een paraplu sleutelhanger, een kerksleutelhanger, een sleutelhanger in de vorm van een kies of een helmsleutelhanger. Een gitaar of een metalen fietsje met een fles opener functie. Maar ook een muziek G-sleutel voor alle muziekwinkels en muziekdocenten. Of toch maar liever die goudstaaf? Of anders de beschermengel die we zowel in kunststof als ook in een metalen uitvoering voor je hebben. Kijk ook eens bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken. En als je het niet kunt vinden, vraag het ons dan. Wamt vaak hebben we meer mogelijkheden dan we op de site laten zien.

Hoe zoek ik de juiste sleutelhanger?

Je kunt ook een selectie maken bij onze functie ‘filters’ die je links in de kantlijn kunt vinden. Je kunt op die manier zoeken en filteren op het soort materiaal waar je een voorkeur voor hebt. Wij hebben sleutelhangers van kunststof, van rubber, van hout, van stof, van vilt of van metaal en van heel zacht foam.
Als je een speciale vorm hebt, kan je kiezen bij de filters voor een aantal verschillende standaard vormen. We hebben afdelingen voor rond, vierkant, rechthoek of ovaal. Maar het is ook mogelijk om je eigen vorm sleutelhanger te laten maken. In dat geval kan je kijken bij onze afdeling custom sleutelhangers laten maken.
Ook op kleur sorteren is mogelijk, kijk maar onder het kopje ‘filters’. Daar kan je ook je budget invoeren zodat je zeker weet dat je uitgaven binnen het afgesproken of vastgestelde budget blijft.