Loading...

Please wait...

Houten en ECO sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

24 producten

Producten per pagina

Houten en Eco sleutelhangers

Houten en ECO sleutelhangers hebben bij ons een eigen categorie gekregen. Voor hen die denken aan een duurzamer promotie middel, is er een grote keus aan materialen en vormen.

Houten sleutelhangers

Houten sleutelhangers zijn duurzaam omdat ze gemaakt worden van restant hout. Er worden geen bomen speciaal gekapt om sleutelhangers van te maken. Het zijn altijd kleine stukken die over zijn en die nog prima gebruikt kunnen worden. In dit geval dus voor jouw eigen sleutelhangers.
Er zijn verschillende soorten hout en elke soort heeft een eigen kleur en structuur. ook moet je er rekening mee houden dat niet elk exemplaar identiek is aan een ander exemplaar. Juist omdat het hier een natuurlijk materiaal is, zijn er verschillen in kleur en structuur. En soms heeft dat ook invloed op de weergave van de bewerking. Deze onderling verschillen zijn dus geen defect maar juist een charmante eigenschap.

Eco sleutelhangers

Eco sleutelhangers die om verschillende redenen minder belastend zijn voor het milieu. Zo zijn er sleutelhangers van kurk. De krukschors kan meerdere keren per jaar geoogst worden. De boom heeft ook weinig water nodig. Op die manier is het een grondstof die behoorlijk duurzaam is.
Dan hebben we uiteraard ook sleutelhangers die zijn gemaakt van gerecyclede kunststof. Dat is kunststof dat eerst verwerkt was in andere producten. Soms is het PET-plastic maar het kan ook Social plastic is tegenwoordig trendy. Dat gaat dan om plastic afval dat door lokale bewoners uit de rivieren is gehaald voordat het de oceaan bereikt en weer wordt verwerkt tot ‘nieuw’ plastic. Dit systeem zorgt voor werk onder de lokale bevolking en ze krijgen er een eerlijke beloning voor.