Loading...

Please wait...

Opvouwbare tasjes bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Opvouwbare tasjes bedrukken

Wil je opvouwbare tasjes bedrukken? Sinds het afschaffen van het gratis plastic winkeltasje, is behalve het bedrukte katoenen tasje, het polyester opvouwbare tasje het populairste model geworden. Klein opvouwbaar, lichtgewicht, makkelijk in je handtas mee te nemen. Dus altijd bij de hand, en je hebt zo’n bedrukt opvouwbare tasje vast al vaak gebruikt! Bovendien bedrukken we zo’n tasje met  jouw logo want dan draagt jouw reclame zich vanzelf rond. Laat ze bedrukken bij Promo2000, dan ben je verzekerd van een mooie reclamedrager.
We kunnen de tasjes per PMS kleur drukken. Dan gebruiken we zeefdruk en elke kleur krijgt dan zijn eigen drukgang. Maar meer kleuren opdruk betekent dan ook een hogere prijs. Als we een fullcolor druktechniek gebruiken, kunnen we alle kleuren in één keer drukken. En dat is dan vooral voordelig als je een logo hebt met meerdere kleuren.

Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.

Tasjes bedrukken en bestellen

De meeste opvouwbare tassen zijn van polyester. Dat komt omdat polyester een sterk materiaal is, licht van gewicht en makkelijk schoon te maken. Het nadeel van polyester is dat het soms moeilijk te bedrukken is, afhankelijk van de ‘gladheid’ van de stof. Toch hebben we gelukkig ook polyester opvouwbare tasjes die we met meerdere kleuren en zelf met een fullcolor opdruk kunnen bedrukken. Je kan aan het ronde icoontje in zwart-wit met de l etters PMS of het gekleurde FC zien welke druktechniek we kunnen toepassen.
Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je contact met ons opnemen.