Loading...

Please wait...

Potloden bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

30 producten

Producten per pagina

Potloden bedrukken kan bij Promo2000!

Potloden bedrukken van hout of zwart, wit of zilver gelakte bedrukte potloden maar ook bedrukte minipotloodjes, potloden met gum, potloden in een doosje, kleurpotloden in een koker, kleurpotloodjes in doosjes of etuitjes. BIC potloden met digitale opdruk, fotopotloden, bedrukte halve potloodjes, boomstampotloden….. en nog veel meer..
Behalve de modellen die we getoond hebben op de website, hebben we nog meer kleurpotloden beschikbaar. Je mager gerust naar vragen als je een bepaald model mist.

Kan je een custom productie potloden laten maken?

Ja, bij Bij grotere afnameaantallen kunnen we een custom productie potloden speciaal voor jou laten maken. Dan bepaal je zelf de kleur van de lak, de kleur van de stift / de schrijfkleur en of je een gum achterop het potlood wilt of niet. De levertijd van deze speciaal op maat gemaakte potloden is wat langer dan de levertijd van onze standaard potloden met opdruk maar dan heb je ook wel wat speciaals in handen!

Potloden met logo opdruk.

Het ‘moderne’potlood’ is terug te voeren naar 1795, toen Nicholas-Jaque Conte dienst deed in het leger van Napoleon. Hij bedacht de mix van water, klei en graphite die we vandaag de dag nog gebruiken. Graphite deed al sinds de 15de eeuw dienst als schrijfmateriaal en er schijnen bewijzen te zijn dat de Azkteken het materiaal ook al gebruikten. In de begintijd dacht men dat graphite een vorm van ‘lood’ was. Interessant weetje: een potlood van 15 cm lengte en een normale schrijfdikte van 2 mm, kan wel tot 1,178 kilometer schrijven.

Wat betekent de letter H of B bij een potlood?

Met de letters en cijfers geeft de hardheid van de stift aan. Bij schetspotloden is ook de hardheid van de schrijfpunt belangrijk. De zachtste is 9B en de hardste is 9H. Hoe hoger het getal, hoe meer graphite op het papier komt. De populairste hardheid is HB, een tussenvorm.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, er is zó veel keus. Potloden en markers bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘(Vul)potloden en markers bedrukken‘ om alle potloden en markers te zien die bedrukt kunnen worden.