Loading...

Please wait...

Koffie to go bekers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

24 producten

Producten per pagina

Koffie to go bekers bedrukken.

Koffie to go bekers bedrukken is de afdeling waar je mokken of bekers kunt vinden die geschikt zijn om mee te nemen / onderweg te gebruiken. Er zijn koffiebekers to go van kunststof. Maar ook van aardewerken porselein, van metaal en zelfs van bamboe. Er zijn fullcolor opdrukken mogelijk en bedrukking per PMS-kleur.

Hoe noemen we reismokken ook wel?

Andere benamingen voor dit soort bekers zijn bijvoorbeeld tumbler, mugs to go, mok to go, reismokken, reisbekers, meeneem mokken, koffiebekers to go. Als de beker een dubbele wand heeft met een isolerende werking, dan zijn het eigenlijk thermo mokken, thermos reismokken, thermosmokken of thermosbekers. Maar what is in a name? Het gaat er om dat het ene mok is die je kunt meenemen onderweg. En onderweg betekent meestal onderweg van huis naar werk of ook op je werk-situatie.

Een grip of deksel op je reismokken?

Reismokken zijn voorzien van een deksel, meestal een deksel van siliconen. Bedenk ook of het per se noodzakelijk is om een deksel te hebben dat 100 procent lek-vrij is of je de beker toch rechtop houdt en het dus niet een must is om een lekvrije variant te hebben. En tegenwoordig zijn er ook varianten met een siliconengrip zodat je de mok wat comfortabeler vast kunt houden. Ook zijn er mugs-to-go van alternatieve milieuvriendelijkere materialen zoals bamboe en stro.

Opzoek naar andere to go reisbekers? Neem dan een kijkje in ons volledig assortiment to go reisbekers

Koffiebekers to go bedrukken

In onderstaande assortiment kun je de to go beker kiezen die bij je past. Alle koffiebekers kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. We kunnen ze bedrukken per PMS kleur. Maar bij een aantal modellen is ook een fullcolor opdruk een mogelijkheid. Soms kunnen we ook een mok etsen, afhankelijk van het materiaal waarvan de mok gemaakt is. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten to go koffiebekers dan kan je contact met ons opnemen