Loading...

Please wait...

Bio katoenen tasjes bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 43

Producten per pagina

Bio katoenen tasjes bedrukken

Bio katoenen tasjes bedrukken is een logische keuze als u bewust met de omgeving wilt omgaan. Dus de katoen die we gebruiken bij het maken van biologische tasjes is niet bespoten met chemische bestrijdingsmiddelen.

Wat is een oeko-tex keurmerk?

Alle bedrukte bio tasjes hebben een keurmerk. Het OEKO-TEX keurmerk is een onafhankelijk label dat ze geven aan katoenproducenten die zich houden aan de richtlijnen voor milieuvriendelijke productie. Ook moeten die zich houden aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en sociale voorzieningen voor de werknemers. Maar het label geven ze voor één jaar. Want daarna is er opnieuw controle op de productie en het arbeidsproces waarna ze het label opnieuw kunnen geven.

Certificaat Oeko-Tex

De standaard is in het beheer van de International Oeko-Tex Association. Bij de International Association for Research and Testing in the Field of Textile Ecology (Oeko-Tex) zijn instituten aangesloten die testen of producten aan de criteria voldoen. BRON : oeko-tex standaard10o

Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment katoenen, canvas of linnen tassen bedrukken.