Loading...

Please wait...

Knuffels pluche dieren

14 producten

Producten per pagina

Knuffels Pluche dieren bedrukken?

Knuffels pluche dieren bedrukken bij Promo2000. We hebben heel wat leuke, lieve, vertederende, grappige en bijzondere pluche dieren klaar staan die we maar wat graag van jouw logo voorzien. De meeste van deze knuffels bedrukken we op het label dat in de zijnaad van het dier zit genaaid. Andere dieren, zoals beren, dragen een t-shirt en dan drukken we jouw promotie op het t-shirt.

Knuffelpromoties.

Pluche dieren als promotiemiddel inzetten is niet alleen leuk maar de ontvangers zijn ook altijd ontroerd of blij. Je kunt deze dieren inzetten als troost-item voor kinderen die een  medische behandeling moeten ondergaan. Of voor hen die te maken hebben gehad met stress of een verdrietige ervaring. Speciaal voor kinderen in het medisch circuit is er zelfs een knuffelbeer die is aangekleed als arts of dokter, chirurg. Ideaal om je klanten, cliënten of patiënten te laten weten dat je aan ze denkt of om gerust te stellen. Vooral in tijden van Corona kunnen we wel een knuffel gebruiken!

De leukste knuffels met opdruk.

Dan zijn er behalve knuffelberen natuurlijk ook allerlei andere dieren die je kunt inzetten als herinnering aan educatie over wildlife of dierentuinen. Zo hebben we een giraffe, olifantje, leeuw, tijger en zelfs aapjes. Of anders die te gekke roze flamingo. Zelfs een dino hebben we voor je.
Voor de bezoekers van je boerderij of je kinderboerderij of ter promotie van je zuivelproducten, kan je denken aan een pluche-koe.
Holland-promotie met een zachtaardige leeuw, een top-idee!
Er zijn talloze ideeën en redenen te bedenken waarom je voor een pluche dier kan kiezen om reclame te maken voor je bedrijf. Of voor je dienstverlening of product. Er zijn behalve verschillende dieren, ook verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. Van pluchedieren van rond de 13 cm tot de wat grotere knuffels van wel 31 cm en alles dat daartussen ligt.