Loading...

Please wait...

Powerbanks bedrukken

11 producten

Producten per pagina

Powerbanks bedrukken?

Powerbanks bedrukken met je logo. De termen die men gebruikt voor een kleine draagbare batterij die inzetbaar is op elk gewenst moment, zijn powerbank, charger, oplader of accu. Het assortiment bevat ook een aantal TUV / TÜV gecertificeerde Sicherheits / GS keurmerk powerbanks. Dat zijn bedrukte powerbanks die door de Duitse Warenwet zijn gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Dankzij dit keurmerk ben je zeker van de productveiligheid . Maar ook in de aangeboden bedrukte powerbanks is er onderscheid in kwaliteit . Dus met het TUV-keurmerk, bent u verzekerd van het beste.

Welke keus heb ik in powerbanks bedrukken?

Als je besluit om bedrukte powerbanks aan te schaffen, zou je rekening kunnen houden met het onderstaande:

  • CAPACITEIT : Een gemiddelde smartphone, heeft een vermogen / capaciteit van zo’n 2800 mAh. Een tablet heeft een groter vermogen, te weten 7000 mAh. Als je een powerbank zoekt, is het verstandig om rekening te houden met het soort apparaat waarvoor je de bedrukte powerbank wilt gaan gebruiken. Te weinig capaciteit is onhandig want dan moet je lang wachten of is het snel op. Te veel capaciteit is echter ook niet nodig. Kies altijd een iets hogere capaciteit dan het apparaat nodig heeft omdat een deel van de stroom ‘verloren’ gaat aan andere functies. De werkelijke effectiviteit is dus lager.
  • OUTPUT : de output geeft aan hoe snel de powerbank stroom uitgeeft / afgeeft aan jouw smartphone of tablet. Dus, hoe lang doet de powerbank erover om een apparaat weer met stroom te vullen.
  • INPOUT : de input geeft aan hoe snel / hoe veel de powerbank opgeladen kan worden.

Bekijk ons volledig assortiment powerbanks om de diverse soorten powerbanks te bekijken.