Loading...

Please wait...

Vormen sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 69

Producten per pagina

Vormen sleutelhangers

Promo2000 biedt een breed assortiment vormen sleutelhangers. Zo zijn er bijvoorbeeld de vormen van een cirkel, ovaal, rechthoek en vierkant. Links in de kantlijn zijn alle modellen uit deze categorie, verder verdeeld in verschillende vormen en figuren. Want je wilt je ronde logo niet op een rechthoekige sleutelhanger! Je logo zo optimaal mogelijk op een promotiesleutelhanger plaatsen, combineer dan de vorm van je logo met de vorm van het artikel. Je logo valt meer op als je de vorm van je logo doorvoert op je promotie artikelen.

Bekende logo’s

Er zijn heel wat bekende logo’s die vooral zo bekend zijn geworden door de vorm. Allereerst natuurlijk de grote letter M. We hoeven je niet te vertellen van welk merk dat is. En ook de appel die bekend is geworden van het Amerikaanse computermerk, heeft zijn bekendheid vooral te danken aan de vorm. De schep in rood en geel van een bekend merk benzine en olie, is bepalend langs de snelweg. En de twee cirkels van een merk creditcards, ook weer in rood en geel, kent iedereen. Realiseer je dus dat de vorm van je logo echt belangrijk is.

Figuren sleutelhangers

We hebben ook een andere afdeling, de figuren sleutelhangers. Onder figuren verstaan we bijvoorbeeld een auto, fruit, bloem, fiets en dergelijke. Er is voor iedere doelgroep, gelegenheid en branche wel een geschikte sleutelhanger te vinden die u kunt inzetten als relatiegeschenk.