Loading...

Please wait...

Plastic mokken bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

32 producten

Producten per pagina

Plastic mokken bedrukken

Plastic mokken en plastic bekers bedrukken met je logo, je tekst of slogan. Mokken van kunststof hebben een groot voordeel ten opzicht van aardewerk of porseleinen mokken. Plastic mokken breken niet zo snel! En in kinderdagverblijven, in verzorgingsinstellingen en in de kantine van de sportclub of het zwembad is dat natuurlijk handig!

Wat zijn voordelen van plastic mokken?

Voordelen van mokken zijn onder andere dat plastic mokken veel lichter zijn dan aardewerk mokken.  Want dat is voor een aantal doelgroepen zoals kinderen, senioren en zieken ook prettig. Met twee grote voordelen moeten we ook een nadeel noemen. Plastic mokken zijn lastiger te bedrukken dan eenzelfde opdruk op een mok van porselein of aardewerk. Dat komt omdat de verf moeilijker hecht op plastic dan op keramiek. Voor plastic mokken en kunststof bekers raden we dus echt handwas aan want dan blijft de opdruk langer behouden.

Welke soorten plastic mokken zijn er?

Een groot aantal mokken van kunststof die we aanbieden komt uit Groot Brittanië. Daar is een kunststoffabriek gevestigd die een zere hoge kwaliteit plastic mokken levert in diverse formaten en versies. Ze zijn er met grip en zonder grip maar ook met of zonder handvat of oor. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in héél veel kleuren. Je kan ook de kleur combinatie van de mok, de grip en de deksel aanpassen aan je eigen kleurwensen. Een roze mok met een groene grip en een blauw deksel, dat kan gewoon! Tenslotte hebben we ook bekers van kunststof zonder oor, stadium of festival cups, mugs to go, herbruikbare plastic glazen…. kom eens kijken!

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.