Loading...

Please wait...

ECO mokken en bekers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

15 producten

Producten per pagina

Eco mokken en bekers bedrukken

Bedrukte eco mokken en bekers van Promo2000 : uit die beker wil je wel drinken! De traditionele mokken en bekers zijn gemaakt van keramiek.  Keramiek verzamelnaam voor porselein, aardewerk en stoneware en die materialen zijn in de basis een mengsel van gebakken klei en zand. Deze ‘ingrediënten’ zijn dus eigenlijk op natuurlijke, ecologische basis.
De mokken die we op deze afdeling aanbieden, zijn dan ook niet meer eco dan de keramiek mokken. Maar ze zijn wel meer ECO dan de kunststof mokken die van plastic gemaakt zijn. En onze eco mokken zijn een vervanging voor juist die kunststof mokken. Dergelijke mokken leveren we aan klanten die onbreekbare mokken en bekers prefereren. Denk maar aan de kinderopvang, catering bij zwembaden en natuurlijk in de zorg.

Welke soorten mok bestaan er?

We hebben drie soorten mokken:
1. de mok met oor
2. de mok zonder oor, ook beker genoemd
3. de reismok / mug-to-go met deksel en met of zonder grip.

Van welke grondstoffen zijn eco mokken gemaakt?

Onze eco mokken zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. We gebruiken vooral bamboe, koffieschilfers ( koffieschillen) en stro. Die materialen zijn vermengd met PP voor de stevigheid. De mokken en bekers die we er dan van gemaakt hebben, kunnen prima in de vaatwasser! Maar de opdruk, die we met tampondruk plaatsen en met PMS-kleur inkt, is niet geschikt voor de vaatwasser. De opdruk is alleen geschikt voor handwas. Wij noemen deze mokken ECO en niet BIO omdat voor het predicaat BIO strenge eisen zijn gesteld waaraan materialen moeten voldoen.