Loading...

Please wait...

Schrijfmappen bedrukken A4

29 producten

Producten per pagina

Schrijfmappen bedrukken A4

Schrijfmappen bedrukken A4  de leukste en ook gekleurde schrijfmappen zijn bij Promo2000 verkrijgbaar. Uiteraard is het grootste deel van de documentmappen, in de traditionele kleur zwart beschikbaar. dat is ene neutrale kleuren en bovendien vallen vlekken op die ondergrond kleur niet op. Een ene product dat je heel veel in je handen hebt, vlekt ook makkelijker. Maar behalve in de klassieke donkere kleuren, zijn ze ook er ook in lichte trendy kleuren waaronder limegroen en geel en roze. De keus in modellen in die kleuren is niet groot maar ze zijn er zeker we.

Kan je schrijfmappen bedrukken?

Ja, we kunnen A4 schrijfmappen bedrukken. We kunnen ze bedrukken per PMS kleur of ze zijn te graveren op een metalen plaatje. Sommige modellen, met een witte ondergrond, kunnen we fullcolor bedrukken.
En er is een aantal mappen dat we kunnen diepdrukken. Dan maken we een soort metalen stempel van je logo. Dat stempel drukken we in het leder zodat er een diepe indruk ontstaat. Die indruk is kleurloos maar soms zijn er mogelijkheden om de diepdruk in te leggen met gekleurd folie. Deze drukmethode is trouwens in het verleden jarenlang de enige mogelijkheid geweest om de map te personaliseren. Pas later kwam de opdruk OP het materiaal in zwang.

Schrijfmappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen zoals PU, nylon en leder. Bij elke map staat vermeld welk materiaal gebruikt is. Schrijfmappen zijn duurzame en gewaardeerde relatiegeschenk. Ook zijn zijn ze lang en handig in gebruik.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten schrijfmappen dan kun je contact met ons opnemen. Voor al onze schrijfmappen, notitieblokken en andere bedrukt papierwerk zoals kubusblokken of bedrukte stickynotes en notitieboekjes,  kijk bij ‘Schrijfmappen bedrukken‘.