Loading...

Please wait...

Dieren sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

13 producten

Producten per pagina

Dieren sleutelhangers bedrukken bij Promo2000!

Op zoek naar dieren sleutelhangers bedrukken? De leukste dierensleutelhangers hebben wij voor u gezocht. Op deze afdeling vind je alles dat loeit, blaat, knort, hinnikt, brult, miauwt en krijst. Zo hebben wij voor je sleutelhangers als paard en beer. Een koe sleutelhanger, varken sleutelhangers, zebra, giraffe, leeuw en sleutelhangers hond. En natuurlijk ook de kattensleutelhangers, olifant en kikker en eendjes sleutelhangers.

Promotie rondom dieren.

Dierensleutelhangers zijn de leukste bedrukte promotieartikelen voor dierenwinkels. En voor dierenasiels, hondenpensions, kattenhotels en iedereen die met dieren werkt.
Dierensleutelhangers zijn voor elk budget haalbaar. Bovendien zijn het handige give-aways om uit te delen op de beurs. Ook kan je makkelijk een sleutelhanger geven aan iedereen die bij jou in de winkel een product heeft gekocht. Of meesturen in het pakketje met dierartikelen dat jouw internetshop verzendt.
Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke andere figuren er zijn.

Hoe kan je dierensleutelhangers bewerken?

We kunnen dierensleutelhangers op verschillende manieren bewerken. De soort bewerking is afhankelijk van het soort materiaal. Een gravure kan je plaatsen op een metalen ondergrond maar niet op een kunststof. Terwijl kunststof juist weer heel goed te bedrukken is. Maar een kunststof kan je dan juist weer niet graveren. Soms is een opdruk per PMS kleur een mogelijkheid. Maar ook kan een fullcolor opdruk een optie zijn. Bij een fullcolor opdruk maakt het aantal drukkleuren voor de prijs niets uit. Dus dat is ideaal voor een logo met heel veel kleuren. Bij elk artikel staat beschreven wat de bewerking is en hoe groot die bewerking kan.