Loading...

Please wait...

Drinkwaren bedrukken

3 producten

Producten per pagina

Drinkwaren bedrukken.

We hebben een leuke afdeling voor je die anders is dan het andere snoep : drinkwaren bedrukken. En dan gaat het dus niet om snoep maar om bedrukte waterflesje, bedrukte theezakjes, bedrukte flesjes sap en andere producten die je kunt drinken.

Waterflesjes bedrukken

Maar ook je waterflesjes bedrukken doe je bij Promo2000. Water…. zuiver, helder water. Elk organisme bestaat voor meer dan de helft uit water, en een heel aantal organismen bestaat zelfs uit 70 procent of meer uit water. Toch heeft ongeveer 10 procent van de wereldbevolking heeft geen toegang tot schoon drinkwater. Wees bewust van je watergebruik én van je waterconsumptie. Reden te meer om water ook in te zetten als promotieproduct. Bedrukte waterflesje zijn populair en multi-inzetbaar. Flesjes water met logo brengen jouw bedrijf bewust onder de aandacht. Promotiewaterflesjes of reclamewaterflesjes staan voor je klaar!

Theezakjes bedrukken

En natuurlijk kan je ook theezakjes bedrukken bij Promo2000. Wereldwijd is thee nog steeds een van de populairste dranken. Bedrukte theezakjes zijn dan ook ideaal als promotiemiddel of reclamemiddel. In ons assortiment vind je Lipton thee zowel als premium zakjes thee. Deze theezakjes kunnen bedrukt worden met logo, tekst of andere opdruk. Je boodschap of logo op een theezakje wordt zeker beter bekeken.