Loading...

Please wait...

Metalen sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 68

Producten per pagina

Metalen sleutelhangers

Metalen sleutelhangers zijn give-aways met net dat beetje extra: een dergelijke sleutelhanger kunnen we graveren of bedrukken. Soms is ook een fullcolor doming mogelijk.  Metaal is vrijwel onverwoestbaar dus de sleutelhanger zal lang in gebruik kunnen blijven.
Bovendien zijn er veel verschillende vormen mogelijk zoals rond of rechthoekig, ovaal of vierkant. Voor bijna elke logovorm is één van die vormen wel geschikt. Kijk maar eens bij ons product Telli, dat is een metalen sleutelhanger die verkrijgbaar is in 4 verschillende vormen en waarop een fullcolor logo opdruk mogelijk is.

Zijn er metalen figuren als sleutelhanger?

Ja, we hebben diverse metalen figuren zoals dieren, huizen, auto’s. Ook op het sportieve vlak kan je terecht voor een metalen versie van sleutelhangers. Zo hebben we een metalen voetbal sleutelhanger en zelfs een heel geëmailleerd voetbalveld voor alle voetbal liefhebbers. In die zelfde serie is ook een golfbaan sleutelhanger verkrijgbaar. En voor alle sportievelingen zijn er mooie versies met een atleet, een voetbal, een golftas, een winnaars cup, tennisrackets en tafeltennis-bat. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onze sleutelhangers Cats and Dogs en de Zip waar je metalen dieren zoals een poedeltje, een varkentje en een kat tegen komt.

Gunmetall, trendy metaal.

Één van de meer trendy metalen is de gun-metall. Dit is een metaal van donkergrijs, bijna antrachiet. Dat gun metall heeft een extra luxe uitstraling en wordt als modern en stijlvol gezien. Ook sleutelhangers van metaal met een fles-opener functie hebben we voor je. Er is veel keus en zelfs custom made metalen sleutelhangers ( je eigen ontwerp sleutelhangers) laten maken behoort tot de mogelijkheden.