Loading...

Please wait...

Auto en vrachtwagen sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

16 producten

Producten per pagina

Auto en vrachtwagen sleutelhangers bedrukken.

Auto en vrachtwagen sleutelhangers bedrukken bestel je bij Promo2000. Een sleutelhanger vrachtwagen rijdt jouw promotie graag rond. Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan.
Er zijn ook diverse materialen te vinden zoals hard kunststof. Maar ook metaal of soft pvc of in de vorm van een auto met led-lampjes. We hebben zelfs anti-stress auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens. Voor elk budget is er wel een sleutelhanger te vinden die bij je bedrijf past. Natuurlijk kunnen we alle sleutelhangers voorzien van je logo. Bij elk product staat aangeven of het een opdruk per PMS kleur, een full color opdruk of een gravure is. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.

Slogans voor elk auto bedrijf

Inspiratie nodig voor pakkende slogans voor je bedrijf dat te maken heeft met een ‘wagen’?
Het paard achter de wagen spannen of het paard niet achter de wagen spannen. Dat betekent de zaak verkeerd aanpakken of juist goed aanpakken.
Krakende wagens lopen het langst. Dan is iets of iemand met wat schade of probleempjes is nog lang niet afgeschreven.
Het vijfde wiel aan de wagen  of bij ons ben jij niet het vijfde wiel aan de wagen. Je bent dan teveel of niet teveel.
Maar ook woorden die met auto beginnen maar niets met auto’s te maken hebben. Denk aan autodidact, autorisatie, autonomie, automatisme, autoritair, autobiografie, autografisch, autocorrelatie, automatiek, en automatisering. Er is vast wel een pakkende tekst te maken voor je auto verkoop bedrijf, je autoschadeherstel, je autorijles bedrijf, auto handel, auto verhuur, auto sloperij. En voor jou als autotelefoon inbouwer, nummerborden verkoper, banden centrum, autosloperij, autowasserette, autoalarm installatiewinkel of je auto-onderdelen winkel.