Loading...

Please wait...

Cappuccino kopjes bedrukken

Geen producten gevonden

Cappuccino kopjes bedrukken

Cappuccino kopjes bedrukken doe je bij Promo2000. Cappuccino is koffie die bestaat uit gelijke delen gestoomde melk, melkschuim van circa 70 graden, en espresso. Vaak bestrooien ze de cappuccino met cacaopoeder of kaneel voor de smaak. Maar dat doet af aan het schuim. Sommige barista, degene die de cappuccino bereidt, kunnen een latte art maken, waarbij een figuur of tekst in het schuim gemaakt wordt. In Italië zal je dat echter nooit zien gebeuren. Want daar zien ze het als het verpesten van je cappuccino als je er cacao overheen zou strooien.

Wat is een goede cappuccino?

Een goede cappuccino heeft een stevige schuim laag. De laag schuim kan je het beste met een lepel in het kopje scheppen. Probeer en niet er proberen op te gieten want omdat de schuim vrij zwaar is, zou het met gieten te ver naar beneden kunnen gaan.
Maar ook bestaat een goede cappuccino bestaat voor één derde deel uit espresso, één derde deel uit warme melk en één derde deel uit schuin.
Waar komt de naam cappuccino vandaan? De naam cappuccino komt van het Kapuziner Kaffee, een mix van koffiesoorten in Wenen en de naam zou verwijzen naar de kleur van de pij die de Kapucijner monniken droegen.

Op zoek naar andere soorten koffiekopjes? Bekijk dan ons volledig assortiment aan koffiekopjes.

Cappuccino kopjes bedrukken?

Laat cappuccino kopjes bedrukken met jouw logo. Cappuccino kopjes met logo bereiken een groot publiek en worden ‘doorlopend’ gezien. In onderstaande assortiment kun je de cappuccino kopjes zien die bij jou passen. Alle cappuccino kopjes bedrukken we met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten cappuccino kopjes dan kun je contact met ons opnemen.