Loading...

Please wait...

IJskrabbers bedrukken

11 producten

Producten per pagina

Ijskrabbers bedrukken?

Eenvoudig en snel kun je hier ijskrabbers bedrukken en bestellen. In onderstaande assortiment kun je de ijskrabbers kiezen die bij jou passen. Alle producten kunnen we bedrukken met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten ijskrabbers dan kun je contact met ons opnemen.

Hoe bedruk je ijskrabbers?

De ijskrabbers kunnen we op verschillende manieren drukken. Bij een aantal modellen is een fullcolor opdruk mogelijk. Maar andere modellen laten zich alleen met PMS-kleuren bedrukken. We adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn met jouw logo en ideeën.
Tevens zijn verschillende modellen en kleuren mogelijk. Zo zijn er ijskrabbers met een handschoen zodat je tijdens het ijskrabben geen koude handen krijgt. Of ijskrabbers met een lange steel zodat je geen sneeuw op je handen krijgt.

Ijskrabbers als give-away.

Ijskrabbers zijn gewilde relatiegeschenkjes en give-aways in de winter. Maar ongetwijfeld kan je in elk jaargetijde met een pakkende slogan, een ijskrabber aan je klanten en of relaties geven. Dan denken ze weer aan jou als het barre tijden zijn.

Voor alle geschenken die we kunnen bedrukken, kijk je bij onze categorie ‘Geschenken‘.