Loading...

Please wait...

Bannerpennen

2 producten

Producten per pagina

Bannerpennen bedrukken doe je bij Promo2000!

Bannerpennen zijn pennen waaruit je een tekstpapier kan trekken : een pen met opgerold papiertje erin. Het tekstpapier bedrukken we aan 2 zijden. Daarom is dit product zeer geschikt voor hen die uitgebreide informatie willen laten zien. Deze bannerpennen noemt men ook wel vlagpennen, flyerpennen, informatiepennen, spiekpennen of tekstrolpennen.

Hoe bedrukken we de bannerpen?

Behalve het twee zijdig bedrukte gelamineerde papier, kan je logo nog eens extra onder de aandacht brengen. Bij een slim ontwerp komt jouw logo namelijk zichtbaar op de houder tevoorschijn maar een aparte opdruk op de houder van de pen kan ook.
Er zijn meerdere modellen beschikbaar die ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn er versies in hardcolor maar ook in frosted kleuren en een versie in zilverkleur.
Door de opdruk in fullcolor op twee zijden en de montage van het bedrukte papier in de pen, is de levertijd niet te verkorten. Dus denk op tijd aan de beurs of aan het evenement waarop je deze leuke pennen wilt gaan uitdelen!

Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden.

Toepassingsmogelijkheden bannerpen

Er is nogal wat drukruimte beschikbaar op het gelamineerde papier dus leef je uit en print
gebruiksaanwijzingen
of routebeschrijvingen
en puzzels.
Maar ook uitnodigingen
of een evenementenagenda
en productspecificaties.
Ook leuk voor stripverhaal / getekende instructie
een bedrijfsintroductie
of sport en wedstrijdschema’s.
tevens geschikt voor stadswandelingen
en recepten.