Loading...

Please wait...

Snel snoep bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Snel snoep bedrukken

Snel snoep bedrukken doe je bij Promo2000. In deze categorie vind je het snoep dat op korte termijn leverbaar is. Wij leveren bedrukt snoep al vanaf 5 werkdagen. Met onze spoedservice kun je rekenen op een snelle levering van bedrukt snoep. Per snoepsoort staat het aantal werkdagen van levering vermeld.  Houd er rekening mee dat de werkdagen van de snel levering pas beginnen na akkoord op de drukproef.
Het meeste snoep produceren we op aanvraag en dus ‘vers’ geproduceerd op het moment dat er een order is. Bovendien is het bedrukken van wikkels en foliezakjes  een tijdrovende zaak. Daarom is het meeste snoep niet snel leverbaar. Het snoep dat wij snel kunnen leveren, is dan ook vaak snoep dat makkelijk te produceren is. Of het ligt al klaar zoals mint in doosjes en blikjes.

Promo2000 zal al het mogelijke doen om jouw order op tijd te leveren maar er zijn omstandigheden die buiten onze invloedssfeer liggen.  Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.

Snel snoep bedrukken?

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte snoep snel bestellen. Uit onderstaand assortiment kan je het snoep kiezen dat snel leverbaar is. Al het snoep kan bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een offerte en drukproef. Op deze drukproef kun je precies zien hoe en waar we je logo gaan drukken. Ben je akkoord met deze digitale drukproef? Dan gaan ze in productie! Wil je graag advies over de verschillende soorten snoepjes of bewerking, dan kun je contact met ons opnemen.