Loading...

Please wait...

MOND verzorgings producten bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

29 producten

Producten per pagina

Mond verzorgings producten bedrukken.

Onze afdeling mond verzorgings producten bedrukken heeft promotionele giveaway’s voor iedereen die een betoverende glimlach op de gezichten van de klanten wil zien. Niet alleen geschikt het promoten van tandartsen en mondhygiënisten. Maar ook om op de basisschool een kinderen iets leuks mee te geven  na de lessen over mondverzorging en tandenpoetsen.
Daarnaast hebben we natuurlijk een grote keus aan lippenbalsems, lipbalsems. We hebben reistandenborstels in klein formaat of in delen zodat je ze makkelijk mee kunt nemen op vakantie. Voor de milieubewuste klant hebben we bamboe tandenborstels die milieuvriendelijker zijn dan plastic tandenborstels. Leuke setjes met tandpasta en tandenborstels zijn er ook zodat je een compleet pakketje mee kunt geven. Dan kan je ook denken aan flossdraad, verpakt in een kies. Met de ‘kies’ kan je alle kanten op als je aan pakkende slogans denk zoals ‘met ons KIES je voor kwaliteit’ of ‘KIES je eigen weg’.

Inspiratie nodig voor een slogan?

Uiteraard kunnen we al deze promotie artikelen voorzien van je logo, en of tekst en slogan. Heb je wat ideeën nodig om niet met je mond vol tanden te staan? Kijk dan eens naar deze bekende spreekwoorden en gezegden en bewerk ze met een knipoog naar je eigen producten of diensten.

‘Iemand de mond snoeren / wij snoeren niemand de mond’.
‘Een grote mond hebben’ ( onbeleefd zijn)
‘Er de mond van vol hebben'( praten over wat je bezighoudt)
‘Het water loopt hem in de mond’
‘Iemand naar de mond praten’
‘Je mond voorbij praten’
‘Het brood uit de mond sparen’.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.