Loading...

Please wait...

Spray flacons bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Spray flacons bedrukken?

Spray flacons bedrukken met logo of tekst: een handreinigingsspray in flacon met logo, handige bedrukte sprayflacons die in elke handtas passen en heel praktisch zijn voor onderweg, op een festival en tijdens je reis. Verras uw klant met een bedrukt sprayflesje en uw reclame gaat zó mee. Sprayflacons zijn flesjes met een verstuiver mechanisme: als je op de knop drukt, komt de inhoud onder druk verspreid in een fijne nevel of middels een krachtiger straal  uit het flesje. Men noemt ze ook wel pompflesjes.

Wat is het voordeel van een sprayflacon?

Ze zijn vooral handig omdat je heel goed kunt doseren. Je beslist zelf of één pompje voldoen is of dat je meer wilt. Bij een knijpflacon knijp je te hard en krijg je teveel van het product. Of het wil helemaal niet uit de flacon komen en sta je met je flesje te schudden.
Sprayflacons geven dus altijd dezelfde afgepaste dosering en daarmee zijn ze ook zuinig in gebruik want je gebruikt er nooit te veel van.
Deze flacons zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Sommige flacons zijn, als de inhoud op is, ook geschikt voor hergebruik zodat je ze nog een keer kunt vullen met je eigen favoriete spray of lotion. Op die manier blijft je logo dus ook lang in beeld.

Zijn de sprays veilig?

Al onze cosmetische producten voldoen aan de Europese richtlijnen en regelgeving voor cosmetica. Je weet dus zeker dat je een goed product koopt zonder gevaarlijke of dubieuze ingrediënten. Want je wilt je klanten niet alleen mooie maar ook veilige relatiegeschenken met jouw logo aanbieden. Op zoek naar meer of andere verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.