Loading...

Please wait...

Op maat gemaakt

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

capactiteit

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

productverpakking

kenmerken pen

druktechniek

productformaat

Categorieën

Categories

  • Geen categorieën

Producten 1–36 van 44

Producten per pagina

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt is een afdeling waarbij JIJ de hoofdrol speelt. Want bij de producten die op deze afdeling staan, kan je als klant een behoorlijk eind komen met je eigen creativiteit en ontwerp-ideeën. Wij hebben een voorzetje gemaakt door je te laten zien welke producten wij naar jouw ontwerp kunnen laten maken.

Voorbeelden van op maat gemaakte give aways.

We willen je graag inspireren met wat voorbeelden van maatwerk.

Je logo in Lego. Jouw logo, je product of een andere voorwerp dat jouw bedrijf representeert, maken we in bouwsteentjes op maat. En jij kan ze per brievenbuspost naar je klanten verzenden.

Groeipapier zaadsticks . De groeizaadsticks in een mapje naar jouw eigen ontwerp. Laat die duurzame relatie tussen jou en en je klant maar groeien!

IJskrabbers . Op deze ijskrabbers is jouw logo de basisvorm. Zoveel logo’s, zoveel mogelijkheden. De hele ijskrabber heeft de vorm van het logo. We laten je niet in de kou staan!

Pennen met logoclip. Je logo of je product IS de clip van deze pennen. Fullcolor bedrukt én in de vorm die jij zelf wilt.

Honeycomb ontwerpen. Wie kent ze niet, de uitvouwbare honingraad papieren kaarten. Iedereen is er dol op! Nu kan je je eigen logo of artikel laten maken van uitvouwbaar papier!

Nog meer creatieve ideeën.

Floating action pennen : ook zo’n klassieker, de pen waarin een voorwerpje heen en weer beweegt als je de pen beweegt. Geef je fantasie de ruimte, kies zelf het model en de kleuren en kom in beweging met je marketingplannen.

Logo-mint : je eigen logo is de vorm van dit pepermuntje, dus helemaal custom-made naar elke vorm en in reliëf gestanst zoals jij dat bedacht had.

USB-sticks in elke denkbare vorm en materiaal. Van hard kunststof, van soft PVC, van foam, in 3D… bijna alles is mogelijk.

Lighter cases, een softrubberen aanstekerhoes die we in reliëf kunnen bewerken zodat jouw logo of voorwerp er echt af popt. Want opvallen is een must!