Loading...

Please wait...

Spiegels bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Spiegels bedrukken

Spiegels bedrukken doe je bij Promo2000. Een mooi idee! Al in de oudheid gebruikte men een stuk gepolijst vulkaansteen, obsidiaan, als spiegel. In 3000 voor Christus voegden de Egyptenaren een handvat toe. De Etrusken verfijnden de techniek en maakten spiegels met handvat uit één stuk. En nog weer later werd de achterkant rijk versierd met romantische voorstellingen. Daarna waren de Romeinen aan zet toen zij spiegelend glas konden maken. In de middeleeuwen maakte men spiegels van bol glas met tin en kwik. Door het kwik was dat niet heel gezond te noemen. Inmiddels maken we spiegels van glasplaten die we voorzien van zilvernitraat.

Bedrukte promotie spiegeltjes.

Een spiegel gebruiken gaat al heel lang terug. Er bestaan bekende verhalen over spiegels. Zoals Narcissus die verliefd werd op zijn eigen spiegelbeeld dat hij zag in het water. Of de stiefmoeder van sneeuwwitje die een sprekende spiegel bezat. En bedenk eens, hoe zou een schilder een zelfportret kunnen maken zonder spiegel?
Ook het geven van een spiegel als cadeau is een al eeuwenoud gebruik. Verras uw klanten en uw relaties en laat bij ons spiegeltjes bedrukken met logo of tekst. Er zijn promotie spiegeltjes die we bedrukken met je logo. Metalen spiegeltjes graveren we liever. Kijk ook goed naar het soort spiegel dat het product heeft. Is het een normale spiegel? Of een vergrotende spiegel? Of beide? Er zijn veel mogelijkheden en veel verschillende prijsklassen.

Uiteraard hebben we spiegeltjes in een kunststof behuizing. Maar we hebben houten spiegeltjes. En zelfs spiegeltjes in de vorm van een hart. Gekleurde spiegeltjes in goud, zilver en glanzend roze. Lekker veel bling en glamour.

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.