Loading...

Please wait...

Nonwoven tasjes

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

22 producten

Producten per pagina

Nonwoven tasjes

Nonwoven tasjes zijn gemaakt, van nonwoven stof. Dat is een stof gemaakt uit PP (Polypropyleen). Ze worden ook wel PP-tasjes genoemd. Kleine vezels worden samengebracht in de vorm van een soort web en daarna worden de vezels aan elkaar verbonden of gehecht. Er wordt dus geen garen gebruikt of gebreid en er is geen sprake van weving, vandaar de term non-woven, die staat voor niet-geweven. De vezels worden met een verschillende technieken aan elkaar gebonden.

Kan je nonwoven stof wassen?

Nonwoven is geen geschikt materiaal om machinaal te wassen of in een droger te drogen want dat heeft invloed op de onderlinge hechting van de vezels. De vezels zijn heel sterk, duurzaam en recyclebaar, waardoor het een perfect materiaal is voor promotietassen of reclametasjes. Ze zijn licht van gewicht en altijd inzetbaar! De structuur is, van heel dichtbij gezien, wat bobbelig.

Bedrukking op tassen.

De meest gekozen opdruk techniek voor tassen is zeefdruk. Bij deze druktechniek wordt elke PMS kleur die gedrukt moet worden, er in een eigen drukgang op gezet. Dat betekent dan ook dat elke kleur extra, ook extra werk met zich meebrengt. Daarom is de prijs van de opdruk afhankelijk van het aantal drukkleuren dat je wilt laten drukken.
Als je veel kleuren wilt laten drukken, kan je beter kiezen voor een fullcolor opdruk. Bij een digitale fullcolor fransfer kunnen we alle kleuren in één kleur drukken. Vooral bij een logo dat uit veel kleuren bestaat, kan dat een voordelige optie zijn. Bij elke tas staat vermeld welke druktechnieken mogelijk zijn. En als je vragen hebt over jouw logo met betrekking tot de opdruk, bel ons gerust op dan geven we je alle uitleg.

Ben je opzoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.