Loading...

Please wait...

Karton en plastic bekers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

34 producten

Producten per pagina

Karton en plastic bekers.

In deze categorie vind je alle karton en plastic bekers, bekertjes, cups uit ons assortiment. Kartonnen bekertjes  / papieren bekertjes / wegwerp bekertjes kent iedereen. Maar we hebben ook mooie plastic bekers die we kunnen bedrukken en die je dus vaker dan één keer kunt gebruiken.
De kartonnen bekertjes zijn in diverse formaten te bestellen. Zo hebben we een zogenaamde sample-cup of espresso beker met een kleine inhoud van 10 cl. Dan zijn er de papieren bekers met een inhoud van 18 cl, 22 cl en voor de echt grote dorst 30 cl. Alle bekertjes bedrukken we met CMYK fullcolor dus elke afbeelding is mogelijk. Op aanvraag zijn andere maten of modellen verkrijgbaar zoals sample-cups of ijscups.

Duurzame kartonnen bekertjes.

Als je bij ons bedrukte papieren bekers bestelt, krijg je er gratis FSC houten roerstaafjes bij. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dat betekent dat het materiaal is gekeurd door deze organisatie. Ze zijn dan goedgekeurd als zijnde afkomstig uit een duurzaam beheerd bos wereldwijd. Met duurzaam bedoelen we ook dat alle bedrijven in die keten zijn gecertificeerd, én dat er toepassing is van duurzaam beheer. Bovendien letten ze erop dat ze dat de biodiversiteit en ecosystemen beschermen. Ook respecteren zij het sociale en economische welzijn van arbeiders en gemeenschappen.

PEFC Keurmerk voor bedrukte bekertjes.

Het papier waarvan de bekertjes gemaakt zijn, heeft het PEFC keurmerk. Dat keurmerk waarborgt dat het hout dat ze gebruiken om het karton van te maken, afkomstig is uit bossen waarbij ze ervoor zorgen dat het bos in stand blijft.
En als je behoefte hebt aan deksels voor op de bekertjes, dan zijn die ook verkrijgbaar.
Wil je een specifieke productgroep bekijken in deze categorie? Gebruik dan het linker menu, hier kan je kiezen uit: kartonnen bekers bedrukken en plastic bekers & glazen bedrukken.