Loading...

Please wait...

Stressballen bedrukken

19 producten

Producten per pagina

Stressballen bedrukken met logo

Stressballen bedrukken voor een marketing-campagne? Leuk en origineel! Stressballen zijn gemaakt van PU, dat is de afkorting van PolyUrethaan. Dat is een polymere kunststof dat je wellicht kent als koudschuim waarvan ze ook matrassen maken. De dichtheid van het materiaal ( te meten met een durometer) bepaalt hoeveel kracht je moet zetten om het materiaal in te drukken. Een stressbal heeft een mooi drukoppervlak, hierdoor is jouw logo altijd mooi weergegeven. De houdbaarheid van de opdruk wisselt. Want onder invloed van de zuurtegraad van de huid van degene die er in knipt en de kracht die je zet, is de opdruk aan slijtage onderhevig.

In eigen vorm stressballen

Bij Promo2000 is het ook mogelijk om stressballen te bedrukken in een door jouw aangeleverde vorm. Een stressbal in de vorm van jouw logo? Of misschien de een stressbal in de vorm van de mascotte van jouw organisatie? Dat kan bij ons! Je bepaalt dan zelf in welke kleuren en in welke vorm we de antistress items produceren. De levertijd is uiteraard wel wat langer maar het is een custom-made product en dus uniek. Dat is wel wat waard! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten anti stress artikelen dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie ‘Geschenken‘.