Loading...

Please wait...

Zadelhoesjes bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Zadelhoesjes bedrukken.

Bedrukte zadelhoesjes, daarmee heb je niet alleen een leuk relatiegeschenk maar ook een origineel en handige give-away waarop je logo pronkt. Zadelhoesjes zijn in fietsend Nederland zeer gewild en in het straatbeeld zijn ze opvallend in beeld. Redenen te over om zadelhoesjes te bedrukken met je logo en of je tekst om je bedrijf te promoten.
Je kunt kiezen voor een goedkoop zadelhoesje van polyester of nylon, bedrukt met één kleur of je kunt helemaal los op een zadelhoesje dat fullcolor te bedrukken is. En voor de bedrijven die zich ook graag profileren als milieubewust, zijn er ook zadelhoesjes van gerecycled PVC.

Nederland zadelhoesjes-land.

Als je je realiseert hoe populair fietsen in Nederland is, kan je niet om een zadelhoesje heen. Want eElke Nederlandere bezit gemiddeld 1,3 fietsen en in Nederland ligt maar liefst 35.000 kilometer aan fietspaden. In het jaar 2019 is het aandeel elektrische fietsen 40 procent van het gehele fietsenbezit. En de meeste fietsroutes liggen in Zuid-Holland en Noord-holland. We fietsen met z’n allen in Nederland meer dan 15 miljard kilometer en in het spitsuur zijn er meer fietsers onderweg dan automobilisten. Met dank aan de fietsersbond voor deze leuke weetjes!