Loading...

Please wait...

Promo clips bedrukken

1 producten

Producten per pagina

Promo clips bedrukken.

Promo clips bedrukken loont! Want niet alleen binden Promoclips je papier handig bijeen, met promotieclips bind je klanten! Promoclips met je logo bedrukt, behoren tot de standaard bureauaccessoires en jouw naam of logo mag daarop niet ontbreken.

De originele Markclips.

Promo2000 levert je graag de originele Markclips en Promoclips. Per jaar worden er meer dan 15 miljoen bedrukte paperclips verkocht dus ook jouw logo kan je op deze manier goed onder de aandacht brengen.

Welke modellen paperclips zijn er?

Van de Markclips hebben wij de volgende modellen:
De Markclip orginal, rechthoekig met een uitsnede en een vierkant drukvlak. Dan is er de Wingclip, met het zo kenmerkende zwaluwstaartje. Deze clip bedrukken we zowel op één zijde als dubbelzijdig met identieke logo’s of wisselende logo’s. De Wingclip XL is het grote broertje en is een flink stuk groter in formaat. En de Wingclip is er ook met een aantal bijzondere vormen zoals een ovaal, rechthoek, afgeronde rechthoek en een cirkel. Jouw logo past dus altijd!
Dan is er de Axionclip die verkrijgbaar is met een schuine, afgeronde rechthoek, een schuine rechthoek, een ovaal, een cirkel en nog meer vormen. In totaal zijn er van de axionclip 11 verschillende vormen beschikbaar.

Kan je de paperclips bedrukken of graveren?

Fullcolor bedrukt, gegraveerd of met PMS-kleuren bedrukt, een paperclip met logo voelt zich op elk bureau thuis. Promo clips bedrukken, bedrukte paperclips, promotieclips met eigen logo …. ‘Little things mean a lot’ zegt Markclip.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten promoclips dan kun je contact met ons opnemen. Voor ons totale aanbod van promo clips en linialen, kijk bij onze categorie ‘clips en linialen bedrukken‘.