Loading...

Please wait...

USB sticks bedrukken

20 producten

Producten per pagina

USB sticks bedrukken bij Promo2000

In deze categorie vind je al onze USB sticks die we kunnen bedrukken of graveren. Wij hebben de USB sticks gesorteerd op: USB met logo bedrukking, goedkope USB sticks, custom USB sticks, leuke USB sticks, houten USB sticks en USB pennen.

Verder is voor ons ook belangrijk

dat de kwaliteit-prijsverhouding klopt.
en dat er uitstekende opdruk mogelijkheden zijn.
maar ook moet het model populair zijn.

Usb sticks met opdruk?

Eenvoudig en snel kan je hier jouw bedrukte USB sticks bestellen. In het onderstaande assortiment kan je een USB kiezen die bij jou past. Alle USB sticks kunnen we voorzien van logo en/of tekst naar wens. We kunnen de stick bedrukken met PMS kleuren. Maar ook is een fullcolor opdruk op een aantal modellen mogelijk. En op metalen sticks is een gravure vaak een optie. Bij elk artikel kan je zien welke bewerking mogelijk is.
Dat kan je zien aan de rondjes die links in de bovenhoek van de afbeelding staan. Een gekleurd cirkeltje met de letters FC erin, betekent dat we het product fullcolor kunnen bedrukken. En een zwart cirkeltje met de zwarte letters PMS er in, geeft aan dat we het artikel per PMS kleur bedrukken. Tenslotte is er het zwarte rondje met een soort radartje erin. Dat is het pictogram voor een laser gravure. Maar het drukformaat en de bewerking staat ook aangegeven in de tekst, bij elk product.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten USB-sticks, dan kan je contact met ons opnemen.