Loading...

Please wait...

PU leren sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

27 producten

Producten per pagina

PU leren sleutelhangers

Pu leren sleutelhangers zijn sleutelhangers die gemaakt zijn van PU. Dat materiaal lijkt op leer, leder  maar het is dat niet. Pu is de afkorting van PolyUrethaan. Het is dus niet van dierlijke herkomst. Het heeft een glad en regelmatig oppervlak. Het voelt fijn en zacht aan. Pu is behoorlijk waterbestendig. Het is licht van gewicht en mede daarom goed geschikt voor het maken van sleutelhangers. Het grootste voordeel van PU ten opzichte van echt leer, is dat de prijs veel lager ligt.

Welke vormen zijn er voor PU sleutelhangers?

PU sleutelhangers kan je in allerlei vormen maken. De meest bekende vormen zijn natuurlijk de rechthoek, de trapeze vorm en het hart. Die eerste twee vormen zijn het populairst vanwege het grote bewerkingsvlak. Het hart is populair omdat veel bedrijven graag laten zien dat zij hart voor hun klanten hebben. Maar we hebben ook in de vorm van een cirkel en een vierkant of verschillende soorten rechthoek. Er is dus altijd wel een vorm waarop jouw logo het beste uitkomt.

Hoe kan je PU sleutelhangers bewerken?

Je kan de PU sleutelhangers bewerken op twee verschillende manieren.
De eerste manier is dat we een diepdruk maken, dat heet ook wel debossing. Dan maken we een soort logo-stempel van metaal en dat drukken we onder aanzienlijk gewicht in het materiaal. Het resultaat is dat je logo voelbaar is aangebracht en blijvend is.
Een andere bewerking is opdruk per PMS kleur. Bij de meeste PU sleutelhangers is één kleur opdruk mogelijk. Vaak wordt dan een zilverkleur gekozen maar je eigen PMS-kleur is ook meestal mogelijk.