Loading...

Please wait...

Shopper boodschappentas

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 57

Producten per pagina

Shopper boodschappentas

Shopper boodschappentas bedrukken levert meer op dan je denkt!
Door de royale drukformaten op een shopper boodschappentas kunnen we grote logo’s en uitgebreide teksten probleemloos drukken. Daarom zal jouw reclameboodschap duidelijk zichtbaar zijn. Winkeltassen zijn doorlopend in gebruik en jouw promotie zal vaak in de kijker zijn. Big shoppers waar pizzadozen en schoenendozen in passen, schoudertassen met veel volume. Want met een bedrukte boodschappentas komt jouw boodschap waar die zijn moet!

Welke stoffen zijn er voor shoppers?

Er zijn shoppers in verschillende stoffen en er zijn ook meerdere bewerkingstechnieken mogelijk. Per model staat vermeld van welk materiaal de tas is gemaakt en welke bedrukking of bewerking mogelijk is. Zo hebben we shoppers van katoen en van canvas. Kijk goed naar de stofdikte want hoe hoger het getal, hoe sterker en dikker de stof is. De stofdikte bepaalt ook grotendeels de prijs. Dan bepaalt ook het formaat een deel van de prijs dus bedenk van te voren wat je in de tas wilt doen. Ook is het belangrijk welke maar jouw doelgroep nodig heeft zodat je niet te kleine of te grote maat aanschaft.

Kan je shoppers bedrukken?

Ja, wij bedrukken de shoppers. Maar het maakt het ook uit wat de opdruk gaat worden : hoe meer kleuren opdruk je laat plaatsen, hoe hoger de kosten zullen zijn. Sommige tassen kunnen ook fullcolor bedrukt worden. Dat is een druktechniek waarbij alle kleuren in één keer geplaatst worden waardoor we niet per kleur hoeven te berekenen. Onze dames van de customer service geven je graag uitleg en advies over de tassen en de logo opdrukken die mogelijk zijn.

Bij onze afdeling Shoppers kun je terecht voor een een grote keus in

  • kleur
  • afmeting
  • materiaal
  • stofdikte
Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.