Bonbons bedrukken
-
Sinterklaas pralines met logo
- €3,52 per stuk vanaf 960
- €3,97 per stuk vanaf 240
circa 12 werkdagenIn winkelmand -
Logobonbons Inga
- €0,80 per stuk vanaf 750
- €1,10 per stuk vanaf 150
circa 10 werkdagenIn winkelmand -
Logobonbons Inga solo wit
- €1,52 per stuk vanaf 300
circa 10 werkdagenIn winkelmand -
Logoblokjes chocolade Tilly
- €0,62 per stuk vanaf 2500
- €0,78 per stuk vanaf 250
circa 5 werkdagenIn winkelmand -
Logopralines monotray May
- €1,19 per stuk vanaf 1000
- €1,28 per stuk vanaf 250
circa 10 werkdagenIn winkelmand -
Logobonbons Inga duo wit
- €2,64 per stuk vanaf 300
circa 10 werkdagenIn winkelmand
-
Hartblikje met 3 chocoladehartjes
- €1,30 per stuk vanaf 1000
- €1,66 per stuk vanaf 125
circa 12 werkdagenIn winkelmand -
Paas logobonbons 4 stuks in doosje
- €3,52 per stuk vanaf 960
- €3,97 per stuk vanaf 260
circa 12 werkdagenIn winkelmand -
Paas logobonbons 9 stuks in doosje
- €6,08 per stuk vanaf 480
- €6,92 per stuk vanaf 120
circa 12 werkdagenIn winkelmand -
Paas logobonbons 16 stuks in doos
- €10,76 per stuk vanaf 288
- €12,19 per stuk vanaf 72
circa 12 werkdagenIn winkelmand -
Logobonbons Inga kwartet wit
- €4,08 per stuk vanaf 300
circa 10 werkdagenIn winkelmand -
Logobonbons Inga trio wit
- €3,31 per stuk vanaf 300
circa 10 werkdagenIn winkelmand -
Kerst pralines met logo
- €3,60 per stuk vanaf 960
- €4,10 per stuk vanaf 240
circa 12 werkdagenIn winkelmand
Bonbons bedrukken
Bonsbons bedrukken met jouw logo? Bij ons heb je de keus uit vele soorten heerlijke Belgische bonbons. We leveren ze in bedrukte doosjes, per stuk of met meerdere bedrukte bonbons. Verwen jouw personeel of klanten met bedrukte bonbons. Want dan kom je altijd lekker voor de dag. Bekijk ook onze categorie ‘logo bonbons bedrukken‘ voor meer bonbons.
Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.
Wat is het verschil tussen een bonbon, een praline en een chocolaatje?
De termen bonbon, praline en chocolaatje worden nog al eens door elkaar heen gebruikt en de verwarring is dan ook logisch. Wij hanteren onderstaande beschrijving.
- Een chocolaatje is door en door chocolade op basis van cacaoboter en cacaopoeder.
- Maar een praline, dat is gevulde chocolade. Meestal is de vulling op basis van een crème of noten of noga of een iets hardere ganache.
- Een een bonbon, ook dat is gevulde chocolade maar dan gevuld met room. En al dan niet met alcohol. Een bonbon is vanwege de room minder lang houdbaar dan een praline.