Loading...

Please wait...

Luxe pennen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

23 producten

Producten per pagina

Luxe pennen bedrukken doe je bij Promo2000. Want daar krijg je een prima kwaliteit voor een prima prijs! Pennen met een opdruk zijn nog steeds een welkom geschenk. Denk ook eens aan een iets luxer model: voor een bedrag onder de euro kun je al een mooie pen met jouw logo aanschaffen die toch wat meer uitstraalt dan een kunststof reclame pen.. Zo’n pen blijft ook  langer in roulatie dan een kunststof pen . Ook ervaart men dit soort pennen vaak meer als een relatiegeschenk dan als een weggevertje.

Onze luxe pennen bedrukken

De meeste pennen op deze afdeling zijn deels van metaal en kunnen we graveren en of bedrukken. Er zijn ook bedrijven die twee soorten bedrukte pennen aanschaffen : een groot aantal goedkope promotiepennen. Maar daarnaast hebben ze een kleiner aantal wat luxere pennen met opdruk. Pennenland heeft een ruimte keus in beide soorten. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden.

Om een overvloed aan verpakkingsmaterialen te voorkomen, zijn deze pennen meestal niet verpakt in een individuele verpakking. Maar we kunnen deze pennen uiteraard wel voorzien van een doosje of etui naar keus. We hebben diverse verpakkingen van verschillende materialen. Zo zijn er etuis van leder en kunstleder. Doosjes van kunststof en luxe doosjes met een zachte foam inlay.