Loading...

Please wait...

HUID verzorgings producten bedrukken

24 producten

Producten per pagina

Huid verzorgings producten bedrukken?

De huid is het grootste orgaan van de mens dus daar mogen we best zuinig op zijn. Huidverzorging is dan ook geen overbodige luxe. Huid verzorgings producten bedrukken past prima in je promotie plan! Huidverzorgende producten zijn bodylotions, crèmes en reinigende lotions. De meeste zepen zijn op basis van palmolie en kokosolie. Ook zijn er zepen die glycerine als voornaamste ingrediënt hebben. Een traditionele zeep is de Alepzeep die veel olijfolie of laurierolie bevat. Je kunt zelf een heerlijke bodylotion maken met kokosolie, sheaboter, lavendelolie en kamilleolie. Voor een droge huid gebruik je amandelolie in plaats van lavendel.

Inspirerende slogans voor huidproducten.

Heb je inspiratie nodig om een slogan te maken bij huidverzorging?  Bewerk dan onderstaande bekende Nederlandse gezegden met een knipoog naar je eigen dienst of product.
Wij verkopen de huid duur,  wij geven niet op.
Met huid en haar , voor de volle 100 procent.
In iemands huid kruipen, je kunnen verplaatsen in iemands situatie).
Behalve douchegel en badzout kan je ook denken aan zonnebrandcrème of after sun producten. Ook voor de kleine promotiecampagnes of de kleinere bedrijven is er veel mogelijk. Vraag ons gerust om advies!

Op zoek naar andere of meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.