Loading...

Please wait...

Brievenbus give-aways

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

productverpakking

druktechniek

productformaat

product soort

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 64

Producten per pagina

Brievenbus give-aways

Brievenbus give-aways, brievenbuscadeau’s, bedrukte brievenbusgeschenken… zoveel namen. Het zijn kleine relatiegeschenken bedrukt met jouw logo. En ze zijn met de post te verzenden zodat ze keurig netjes bij jouw klanten of reactie via de brievenbus bezorgd worden. We hebben een speciale categorie voor deze bedrukte geschenken gemaakt om het makkelijk voor u te maken. Want nu kunt in één oogopslag zien welke geschenken in elk geval door de brievenbus passen. Uiteraard zijn er meer artikelen die je kunt versturen, zoals pennen en snoepjes maar voor die producten hebben we al een categorie.

Wanneer geef je brievenbus give-aways?

Niet alleen in tijden van Corona zijn brievenbus give-aways een welkom geschenkje. Het is áltijd leuk om een klein cadeautje op je deurmat te vinden. Niet voor niets adverteerde een groot postbedrijf in Nederland ooit met de slogan ‘Kleine moeite, groot plezier’ om de mensen aan te zetten eens een kaartje naar iemand te versturen.

Effectieve marketing.

De marketing hoeft niets groots en meeslepend te zijn om wel effectief te zijn. Als je klanten maar weten dat je aan ze gedacht hebt, of dat je ze bedankt voor hun werk, hun diensten of hun inzet. Brievenbus marketing kan ook onderdeel zijn van een grotere promotie campagne. Want als je al grotere reclame’s hebt gemaakt is een klein brievenbuscadeautje een leuke reminder aan die eerdere reclame. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op als je de exacte afmetingen en of het gewicht van een bepaald artikel wilt weten. Dan kan je je brievenbusmailing goed voorbereiden. We helpen je graag verder!