Loading...

Please wait...

Rugzakjes

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

13 producten

Producten per pagina

Rugzakjes

Full colour rugzakjes bedrukken? Dat kan bij ons. In deze categorie vind jij onze van die handige tasjes die full colour bedrukt of onbedrukt verkrijgbaar zijn. Sponsort u een sportief evenement of een buitenactiviteit, dan is een reclamerugzak altijd een welkom geschenk.
Met een full colour opdruk vallen ze nog eens extra op.
Full colour is een andere term voor CMYK. Die letters staan voor: Cyan, dat is blauw, Magenta roze, Yellow is natuurlijk geel en tenslotte Key dat staat voor zwart. Het is een manier om uit drie basiskleuren plus zwart, een groot aantal kleuren te kunnen maken door ze te vermengen. Op die manier kan je alle kleuren en kleurnuances in één keer drukken. Dat in tegenstelling tot de traditionele opdruk per PMS kleur. Tot een paar jaar geleden was tampondruk en zeefdruk de enige manier om tassen te bedrukken. Met de komst van moderne, door de computer aangestuurde digitale drukmachines, is er een wereld van druk mogelijkheden ontstaan. Wij drukken middels een digitale fullcolor transfer.
Dan drukken we de afbeelding eerst op een transparante folie en die folie wordt onder hitte in de stofvezels gedrukt. Het resultaat is altijd een scherpe afbeelding van je logo en of tekst in mooie heldere kleuren.

Ben je op zoek naar meer full colour tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment full colour tassen bedrukken.

Full colour rugzakjes bedrukken?

Wil je liever graag persoonlijk advies over de verschillende soorten rugtasjes dan kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!