Loading...

Please wait...

Toilettassen bedrukken

23 producten

Producten per pagina

Toilettassen bedrukken

Toilettassen bedrukken met eigen logo of een mooie slogan, dat doe je bij Promo2000. Wij bedrukken de leukste, mooiste en handigste toilettassen met logo. Toilettasjes bedrukken voor je (potentiële) klanten of zakenrelaties met jouw bedrijfsreclame? Bij ons ben je aan het goede adres.

Bedrukte toilettasjes.

Toilettasjes zijn, in elk geval door de dames onder ons, niet alleen in gebruik in de badkamer. Je zult in menige handtas en in de weekendtas ook een toilettasje aantreffen waarin een klein assortiment toiletartikelen zit. Want dat gebruiken we graag tussendoor! Even de mascara bijwerken of je lippen stiften. Maar ook een veiligheidsspeld, pincet, zakdoek, tubetje handcrème, mini versie van een deodorant of een reserve panty vind je terug in de tasjes. Je zult er nog versteld van staan wat de dames allemaal meenemen. Vandaar dat bedrukte toilettasjes helemaal geen gek idee is. Want je logo zal vaak gezien worden op momenten dat het écht nodig is!

Welke materialen zijn er voor bedrukte make-up tasjes?

Toilettasjes en make-up tasjes worden vaak in donkere kleuren gemaakt voor de heren en juist in vrolijke kleuren voor de dames. Roze toilettasjes zijn zó cute….. Maar vergeet niet dat bijna elke man ook een toilettasje heeft om mee te nemen op zakenreis of op vakantie. Ook de eco toilettassen schaffen we steeds meer aan. Vandaar dat we behalve de gebruikelijke polyester toilettassen, ook een alternatief aanbieden in de vorm van een canvas tasje dat afgezet is met kurk.  Bij elk product staat vermeld welke soort bewerking of opdruk mogelijk is.

Op zoek naar meer of andere verzorgingsaccessoires zoals nagelvijltjes, pleisters of EHBO-artikelen? Of spiegeltjes, pakjes zakdoeken, brillendoekjes, tandenborstels, scheermesjes of pillendoosjes? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.