Loading...

Please wait...

Senator pennen

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

28 producten

Producten per pagina

Senator Pennen

Senator pennen bestel je bij Promo2000Wat valt er nog te zeggen over de marktleider in bedrukte pennen in Europa? Dat ze altijd uitstekende kwaliteit leveren. Endat ze telkens weer een groot kleurenpalet aanbieden en de nieuwste druktechnieken gebruiken, dat wist je vast al. Vandaar dat wij ons beperken tot het noemen van de bekendste kunststof modellen, de Senator Superhit, de BIG, de Challenger, de Point, de Verve, de Dart en de New Spring. Maar kijk ook eens bij de metalen pennen van Senator. Maar ook de Visir, de Solaris, de Nautic en de Delgado zijn zeker de moeite waard!

Senator kwaliteit

De kwaliteit van de bedrukking maakt deze pennen tot uitstekende giveaways. Trefwoorden zijn promotiepennen, uitdeelpennen of relatiegeschenken. Ruim een miljoen pennen verlaten per dag de Senator fabriek. In Duitsland blijft alles in eigen hand : van idee tot concept, de gehele productie en dus ook de productie van de vullingen, de assemblage, het bedrukken en de logistiek voor verzending. Op die manier kan elke stap in het proces nauwlettend worden geobserveerd en zijn aanpassingen mogelijk. Al meer dan 30 jaar, sinds de oprichting van het bedrijf door Friederich Merz, worden er pennen geproduceerd en dat zegt wel wat over de kwaliteit. In Europa is Senator marktleider in bedrukte pennen. Wereldwijd staan ze op nummer drie. Met Senator bedrukte pennen weet je dus dat je wat goeds in handen hebt.

Senator pen bedrukken

Afhankelijk van het opdruk vlak van de pen zijn deze pennen met jouw tekst of logo te bedrukken, metalen clips zijn te graveren. Een aantal pennen kunnen we zeer groot en zelfs rondom bedrukt zodat je optimaal gebruik maakt van de druk-mogelijkheden. Sentror gebruikt zeer moderne druktechnieken zoals
1. 360 graden druk, per PMS kleur gezet
2. HD print in fullcolor, op een witte polished ondergrond. Voordelig en groots!
3. Digitale fullcolor druk, op gekleurde ondergrond. Veelkleurige kwaliteit!

Advies nodig bij het kiezen van een Senator? Ons customerserviceteam staat voor je klaar om samen met jou de juiste pen voor jouw opdruk te vinden. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘merk pennen‘ om alle merk pennen te zien die bedrukt kunnen worden.