Loading...

Please wait...

Petten bedrukken

29 producten

Producten per pagina

Petten bedrukken

Waarom zou je petten bedrukken of caps met je logo laten maken voor je bedrijf? We geven een paar voorbeelden.

  1. Je organiseert een buitenevent en je wilt je bezoekers extra service aanbieden en daarnaast aan je branding werken.
  2. Het evenement wordt door jou gesponserd. Door gratis petjes met logo aan de bezoekers te geven zal jouw merknaam zich al snel verspreiden. Niet alleen tijdens het evenement, maar ook erna.
  3. Je wilt je personeel en relaties een leuk cadeau doen. Stijlvolle bedrukte petten worden zeker gewaardeerd
  4. Of je personeel werkt vaak buiten en eenduidige petten zorgen voor een professionele uitstraling. Caps bedrukken van hoge kwaliteit en comfort wordt bijzonder gewaardeerd.

Zo zijn er nog meer situaties te bedenken waarop het laten bedrukken van een pet een goed idee is. Inspiratie nodig? We helpen je graag met advies. Ook over het inzetten van andere promotiemiddelen voor je bedrijf.

Top 3 tips voor pet bedrukken. Tip 1.

We helpen onze klanten vaak met het kiezen van de juiste stijl en bedrukking voor hun caps. We geven je graag drie bruikbare tips.

Ga voor kwaliteit. Niet lekker zittende petten zorgen voor irritatie. Helemaal als je van je personeel vraagt om de pet op te hebben moet je zorgen voor petten met een hoog comfort. Bij Promo2000 garanderen we je dat onze petten een hoog comfort bieden. Vooral voor de Baseballcap petjes Dean met bedrukking krijgen we goede reacties terug. Dit is echter wel het model met de hoogste prijs. Weeg daarom kwaliteit goed af met de toepassing. Petjes voor gesponsorde evenementen mogen best wat minder goed zijn dan petjes voor personeel.

Tip 2 voor bedrukte petjes.

Kies voor een stijlvolle pet met passende bedrukking. Je maakt niemand gelukkig als je kiest voor zo opvallend, fel en groot mogelijk.  Dat lijkt misschien een goed idee omdat je zo meer aandacht krijgt voor het merk, maar je moet niet vergeten dat een pet een mode item is. Bezoekers van een evenement gaan het echt niet dragen als ze deze lelijk vinden. Of ze gebruiken het en gooien ze na het evenement weer weg. En ook je personeel wordt er niet blij van als ze verplicht een lelijke pet met logo op moeten.

Bij het kiezen van een ontwerp raden we dan ook aan om de uiteindelijk dragers van de pet er bij te betrekken. Wat input vragen van je personeel kan al enorm helpen.

Tip 3 voor caps met logo.

Denk goed na over het juiste aantal. Twee keer achter elkaar een bestelling doen kost vaak meer dan één grote bestelling. Hou er bij petten voor personeel dus rekening mee dat petten slijten, kwijtraken en er soms nieuw personeel komt. Zorg er dus voor dat je genoeg bestelt. Maar je wilt ook na een evenement achterblijven met dozen vol petten.

Assortiment pet bedrukken

We bieden verschillende type petten aan. Bij ons kan je terecht voor:

  • Baseballcaps
  • Zonnekleppen
  • Snapbacks

Petten bedrukken met logo

Afhankelijk van de pet kunnen we je logo drukken of borduren. Onze ervaren medewerkers kunnen jou adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw logo. Het is mogelijk om diverse soorten bedrukte petten in allerlei leuke kleurtjes te bestellen. Het online assortiment van geschenken bestaat uit zonnekleppen en baseballcaps. Ben je op zoek naar andere soorten petten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Petten bedrukken in kleine aantallen

Ook voor een klein aantal caps kun je bij Promo2000 terecht. Wij bedrukken al petten vanaf een oplage van slechts 100 stuks. Onder andere de modellen REFLECTCAP en  UNI zijn vanaf 100 stuks verkrijgbaar. Zoek je dus een klein aantal petjes met logo, dan regelen we dat graag voor jou.

Petten bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte petjes bestellen. In onderstaande assortiment kun je een petje kiezen die bij jou past. Alle caps kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten petjes dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie ‘Geschenken‘.