Loading...

Please wait...

Brillendoekjes bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Brillendoekjes bedrukken?

Reclame maken middels brillendoekjes bedrukken is geschikt voor elk bedrijf, en zeker de opticien, een must.  Het bedrukken van microvezel gemaakte brillendoekjes geeft een mooi en vaak kleurrijk resultaat. Vanwege het grote drukvlak zijn brillendoekjes uitermate geschikt voor logo en tekst. Er zijn diverse afmetingen voor de doekjes beschikbaar. Kijk dus goed naar welk formaat voor jouw doelgroep of doel geschikt zou zijn.
Soms volstaat een kleiner doekje ook al voor wat je wilt.
Goedkope maar kwalitatief sterke brillendoekjes laten voorzien van je logo doe je bij Promo2000. Zo is jouw bedrijfsreclame altijd helder in zicht! Of je beloften naar je klanten zijn ‘glashelder’. In elk geval is er ruime keus en zijn ze prettig geprijsd.

Promotie brillendoekje.

Brillendoekjes met je eigen opdruk in fullcolor zijn opvallende reclamedragers. Omdat de opdruk zo groot aanwezig is, is jouw boodschap ook volop in beeld. De doekjes zijn veel in gebruik en dat is precies wat je wilt : dat jouw logo vaak onder de aandacht is. Brillendoekjes als promotiemiddel of relatiegeschenk inzetten, is leuk, slim en niet duur.
Behalve de fullcolor opdruk is het ook mogelijk om een diepdruk te laten aanbrengen. Dan maken we van je logo een stempel. Dat stempel drukken we onder druk op elk doekje. Op die manier ontstaat er ene diepliggend reliëf. Dat is kleurloos maar heel goed zichtbaar en vaak geeft het een sjieke uitstraling. De doekjes die we met deze techniek kunnen bewerken, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires