Loading...

Please wait...

Full colour tassen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 56

Producten per pagina

Full colour tassen bedrukken

Op onze afdeling promotionele full colour tassen bedrukken, staan tassen die CMYK zijn gedrukt. Ze zijn opvallend door het kleurgebruik. Het grote voordeel van een fullcolor transfer of een fullcolor sublimatie opdruk op een witte ondergrond, is dat we niet per drukkleur hoeven te berekenen. Daardoor kunnen we veelkleurenlogo’s en fotodruk relatief goedkoop drukken op papieren tasjes, rugzakjes, shoppers en schoudertasjes. Een fullcolor opdruk is het mooiste op een witte ondergrond. Dat komt omdat een gekleurde ondergrond toch vaak ook een zweem ondergrond kleur meegeeft. Onze dames van de customer service kunnen je uitleggen welke druktechnieken er mogelijk zijn. Ook kunnen ze je meer vertellen wat de nadelen en voordelen zijn van de techniek.

Waar staat CMYK voor?

  • C is Cyanblauw
  • M staat voor magenta roze
  • Y is de letter voor Yellow geel
  • K betekent Key, en dat is zwart

Door deze vier kleuren met transparant gekleurde inkten over elkaar heen te drukken, ontstaan duizenden kleurvarianten waardoor foto-afbeeldingen of veel kleuren logo’s .in één keer te drukken zijn..
Exacte PMS-kleurwaarden / nummers kunnen meestal niet 100 procent exact gedrukt maar meestalwel goed benaderd.

Full colour tassen bedrukken?

Alle tassen van deze afdeling bedrukken we met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je contact met ons opnemen.