Loading...

Please wait...

Gezond natuurlijk snoep bedrukken

20 producten

Producten per pagina

Gezond natuurlijk snoep bedrukken?

Gezond natuurlijk snoep bedrukken bij Promo2000. Bij bedrukt snoep denken we altijd aan zoet en suiker. Terecht, want het overgrote aanbod bestaat uit snoep met suiker. Maar je kunt ook denken aan bedrukt fruit, een lekker sapje of bedrukte waterflesjes. En ook vegan snoep is bij ons van de partij evenals de energierepen en de bedrukte zakjes met nootjes.

Onze gezonde snacks zijn verdeeld in drie categorieën: drinkwaren, biologisch snoep en gezonde snacks.

Welke gezonde give aways zijn er?

Kijk maar eens bij onze bedrukte pinda’s, bedrukte waterflesjes en energierepen bedrukt met logo. Maar weet je dat we ook heerlijk zacht fruit hebben? En biologisch drop met opdruk op het zakje, of studentenhaver in bedrukte zakjes. Ideaal voor sportevenementen maar ook zeker voor een beurs, op introductiedagen en bedrijfsfeesten. Passend bij een gezondere levensstijl en een bewust eetpatroon, zou je ook je bedrukte giveaways aan die trend kunnen aanpassen. Doe eens anders, doe eens natuurlijk!

Met onze, ruim 20 jaar, ervaring ben je bij Promo2000 aan het juiste adres voor al je relatiegeschenken. Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen in zowel de budgetklasse als de wat luxere geschenken,  van Nederland! Heb je vragen over een bestelling, offerte of over de mogelijkheden? Bel, mail of chat gerust met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en zoeken samen met jou naar de beste opdruk op het voor jou geschikte promotie product.
Wij helpen je graag!