Loading...

Please wait...

Telefoon en tablets accessoires

26 producten

Producten per pagina

Telefoon en tablets accessoires

Telefoon en tablets accessoires… wat is er veel mogelijk met techniek. Maar ook zo leuk dat er ook zoveel telefoon en tablets accessoires promotieartikelen zijn die we dagelijks gebruiken. Dat betekent dus ook dat jouw logo en of tekst dagelijks in beeld is. Het hoeft niet direct een USB-stick te zijn. Denk ook eens aan USB gadgets bedrukken zoals bedrukte oordopjes, bedrukte USB-hubs, stekkers, bedrukte speakers, badkamerspeakers, en allerlei andere bedrukte reclame artikelen. De promotie van je bedrijf komt pas goed op gang met bedrukte giveaways en relatiegeschenken met logo.

Kan je gadgets bedrukken?

Onze afdeling telefoon en tablet accessoires hebben we verdeeld in drie categorieën. Dan kunnen we  duidelijke groepen maken waarin je makkelijker kunt zoeken. Zo hebben wij:

Diverse gadgets bedrukken, een afdeling waarin we promotieartikelen hebben geplaatst die niet onder één noemer of naam te vangen zijn. Zoals bijvoorbeeld de originele POPSOCKET.
Oordopjes bedrukken, oordopjes of oortjes, earplugs, earbuds, .. hoe je ze ook noemt, ze hebben allemaal dezelfde functie. Er zijn luxe oordopjes maar ook budget oordopjes. En allemaal kunnen ze bedrukt worden.
Muismatten bedrukken, iedereen heeft een muismat, of meerdere, op zijn bureau liggen. Bij muismatten is het belangrijk te kijken naar de toplaag. De toplaag is verschillend bij diverse modellen. De toplaag is bepalend voor hoe soepel of precies je muis over de muismat glijdt. En je wilt weten of er een anti-slip op de onderzijde zit. Daarnaast hebben we ook muismatten in allerlei vormen zoals een telefoon, cirkel, ovaal, vierkant, hart, huis, kussen, t-shirt of vrachtwagen. Tenslotte hebben we ook muismatten die geweldig in je kleine budget vallen door de lage prijs.