Loading...

Please wait...

Kop en schotel bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Kop en schotel bedrukken

Er zijn diverse inhoudsmaten voor de kop als je kiest voor kop en schotel bedrukken. De maat die je moet kiezen is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeur. En wellicht is je keus ook mede bepaald door de afgifte-hoeveelheid van je koffieautomaat. Maar ook de soort koffie kan een rol spelen.

Welke soorten koffie zijn er?

Koffie verschilt nogal van smaak. De smaak heeft te maken met de manier waarop je het klaarmaakt.

  • Espresso, gezet van circa 8 gram fijngemalen koffie. In 20 seconden doorgelopen en bevat 30 – 60 ml. Geserveerd in kopje van 100 ml / 10 cl.
  • Lungo, dat is een espresso met extra water en een langere doorlooptijd. Met circa 80 ml inhoud. Geserveerd in kopje van 150 ml.
  • Koffie, meestal in kopje met een inhoud van 120 tot 180 ml.
  • Cappuccino, circa 180 ml. Het is koffie met opgeklopte melk. Serveren in een breed en wijd uitlopende, wat dikkere kop met een inhoud van circa 200 ml / 20 cl.

De meest gekochte promotionele bedrukte kop en schotels, zijn die van circa 18 tot 20 cl. Die zijn geschikt voor alle koffiemachines. En het is toch mooi als je je klanten tijdens hun bezoek aan jouw bedrijf een kopje koffie kunt aanbieden geschonken in je eigen kop en schotel! Je koffie in een bedrukt kopje presenteren doet je bedrijf meer goed dan een bedrukt plastic bekertje.

Links in de kantlijn zijn de kop en schotel uit deze categorie, verder verdeeld naar specifieke eigenschappen van koffie, espresso en cappuccino.