Loading...

Please wait...

Hygiëne sleutels

1 producten

Producten per pagina

Hygiëne sleutels bestellen bij Promo2000

Iedereen kent ze, de vuile deurklinken, knoppen en pinautomaten in openbare ruimtes welke dag in dag uit worden aangeraakt door vele handen. Wie maakt deze klinken en knopjes schoon? En weet je ook hoe vaak dit gebeurt? Met een hygiëne sleutel hoef jij die vraag niet langer aan jezelf te stellen. Jij hoeft je niet meer druk te maken in openbare ruimtes! De contactloze hygiëne sleutels worden ook wel no touch keys genoemd. Het is een eenvoudige, maar zeer efficiënte oplossing!

Bescherm jezelf en anderen tegen virussen en bacteriën

De hygiëne sleutel is geschikt om contactloze handelingen mee te verrichten. Zo open je een deur, doe je een betaling, of gebruik je de hygiëne sleutel om op een bel te drukken. De hygiëne sleutel is een product welke staat voor veiligheid en hygiëne. Je kunt hiermee de verspreiding van virussen en bacteriën terug dringen.
Ook is dit product erg populair bij ouderen. Zij hebben niet altijd de optimale fijne motoriek en dan kan deze sleutel  helpen bij het nauwkeurig intoetsen van een pin code. Ook liftknopjes en dergelijke kunnen hiermee bediend worden. Een fijn product dat altijd van pas kan komen!

Hygiëne sleutels laten bedrukken met je eigen logo

Bij Promo2000 kun je jouw hygiëne sleutels laten bedrukken met je eigen logo of een (reclame)boodschap. Zo zorg je niet alleen voor meer bekendheid voor je bedrijf, maar zorg je er ook nog eens voor dat jouw personeel en/of klanten hygiënisch en contactloos deuren kunnen openen en op knoppen kunnen drukken!