Loading...

Please wait...

Schoudertasjes

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 96

Producten per pagina

Schoudertasjes bedrukken?

Promo2000 biedt bedrukte schoudertasjes al aan vanaf 100 stuks. Omdat dit een relatief klein aantal is kunnen ook kleinere bedrijven of éénmans- en éénvrouwszaken kiezen voor promotionele tasjes. Een bedrukt tasje doet uitstekend dienst gedurende langere tijd en behoudt dan ook lang zijn promotionele waarde.
Schoudertasjes worden gemaakt van verschillende soorten stof en elke stof heeft zijn eigen voordelen en nadelen.
Katoenen tasjes zijn het populairst omdat ze heel erg lang meegaan en omdat ze goed te bedrukken zijn. Zelfs fullcolor is bij een aantal tassen een optie.

Welke stof moet je kiezen voor je bedrukte schoudertasje?

Katoenentasjes zijn iets populairder dan de katoenen draagtasjes omdat ze zo makkelijk mee te nemen zijn. Let ook op de stofdikte want dat is wel bepalend voor de kwaliteit die je aanschaft.
Non-wovenschoudertasjes hebben als grote voordeel dat ze goedkoop zijn en ook een linke tijd meegaan. In het algemeen worden ze iets minder lang door-gebruikt dan katoenen tasjes.
Dan zijn er de tasjes van vilt: die zijn lekker stevig en echt erg mooi maar minder geschikt voor klein opvouwen.
We hebben ze ook van denim of jeansstof, lekker stoer en héél populair.

Ons assortiment schoudertassen.

Heb je bepaalde wensen of specificaties als het gaat om deze tasjes? Kan je nét niet juist dat ene tasje vinden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en vertel ons jouw wensen. We hebben meer tasjes dat we op de site kunnen tonen dus waarschijnlijk kunnen we ook aan jouw wensen tegemoet komen en kunnen we het tasje aan je leveren mét je logo erop gedrukt!